Genieten voor iedereen!

Op 7 april 1977 opende Pannenkoekenhuis “Oude Maas” haar deuren. Tot aan de dag van vandaag zijn wij het oorspronkelijke concept trouw gebleven en wat ons betreft houden we dat nog wel even vol. Om een nog breder gastenbestand van dienst te kunnen zijn hebben wij wel een aantal concepten en specialiteiten toegevoegd aan onze formule.

Hieronder leest u wat wij u allemaal kunnen aanbieden.

Pannenkoeken

Sinds jaar en dag worden onze koeken goudgeel en knapperig gebakken naar een authentiek en bijna antiek recept. De veranderingen van grondstoffen, de eisen in wet en regelgeving ten aanzien van hygiëne en de bewustwording van de gast met betrekking tot gezondere voeding hebben er echter toe bijgedragen dat ook wij door de tijd aanpassingen hebben moeten doorvoeren, maar…. wij houden vast aan de ambachtelijke en vooral smakelijke bereiding van onze koeken.

Klik hier voor de menukaart van de oud-hollandse Pannenkoeken.

Pizza – Pannenkoeken

Met enige trots kunnen we melden dat wij de pioniers zijn op het gebied van de Pizza – Pannenkoek. De oud Hollandse versnapering belegd met Mediterrane ingrediënten en Italiaanse kruiden, met kaas overbakken in de oven. Een ware smaaksensatie en een succesverhaal vanaf het begin. Moderne Italiaanse allure in onze oud Hollandse ambiance.

Klik hier voor de menukaart van de Pizza-pannenkoeken.

Lunch specialiteiten

Op onze menukaart staan aardig wat alternatieven of aanvullingen die men kan bestellen tijdens de lunch, echter serveren wij elke doordeweekse dag van 11.30 tot 15.00 uur van onze lunch – specialiteitenkaart. Lunchgerechten welke zorgvuldig zijn samengesteld waarbij wij niet alleen aan het verwennen van de smaakpapillen hebben gedacht, maar ook het “lijntje” in de gaten houden. Deze gerechten serveren wij niet in de vakantieperioden.

Klik hier voor de menukaart lunch specialiteiten.

Vegetarische gerechten

Telkens wanneer een gast kwam met de vraag of wij vegetarische gerechten serveerden keken we wat er in huis was en improviseerden er op los. Dat ging vaak goed, maar wij vonden dit niet echt professioneel overkomen. Vandaar dat wij naast onze “normale” kaart ook een vegetarische menukaart voeren. Het is wat het is; vlees noch vis!

Klik hier voor de vegetarische kaart.

IJscoupes en Milkshakes

Deze heerlijke traktaties passen natuurlijk perfect als toetje na een pannenkoek. Wij zijn er trots op dat buiten het ruime assortiment ook de presentatie van de coupes enthousiaste reacties opleveren. Zoals de nagerechten in de menukaart staan krijgt u deze echt. Vaak geïmiteerd, nooit overtroffen!

Klik hier voor de IJskaart.

Bier – specialiteiten

Voor de echte biergenieter hebben wij een kaart met diverse speciaal – bieren samengesteld van zowel eigen bodem als buitenland. Naast het aanbod vermelden we hierin middels een korte beschrijving ook de herkomst, de smaak en het alcoholpercentage. Pluk de dag, anders doet een ander het!

Klik hier voor onze uitgebreide Bierkaart.

Hollands Theekransje

Iedere dag behalve zondag serveren wij al vanaf twee personen, uitsluitend op voorhand gereserveerd, deze combinatie van diverse smaken Fair Trade thee en zowel zoete als hartige lekkernijen. Bij binnenkomst wordt een welkomstdrankje ingeschonken waarna het “feestje” los kan. Als een ander je niet kietelt moet je het zelf doen! Doet die ander het toch, dan heb je mazzel!

Klik hier voor meer info over het Hollands Theekransje.

Buffetten

Wat is er leuker dan dat wanneer je iets te vieren hebt dit kunt doen in een omgeving die privacy en comfort uitstraalt en waar je de gasten kunt trakteren op een no nonsens- en vooral ongedwongen sfeer in een landelijke ambiance. Naast een buffet dat bestaat uit bijna alles wat er bij ons standaard op de menukaart staat, kunnen wij ook een oer Hollands-buffet en een heus Winter-buffet voor u verzorgen.

Gedurende de wintermaanden (van oktober tot en met maart) kun je deelnemen aan het Brunch-buffet welk wij elke zondagochtend vanaf 11.00 uur uitstallen. Morgenstond heeft goud in de mond.

Klik hier voor meer info over onze Buffetten.

Recepties / Partijen

Mede door het, door de overheid opgelegde, rookbeleid hebben wij besloten geen grote recepties en partijen meer te verzorgen. Gezelschappen vanaf 25 tot ongeveer 50 personen willen wij nog steeds graag van dienst zijn. Je bent aan het goede adres voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie en/of collega’s onder het genot van een happie en een sappie.

Klik hier voor meer info over de mogelijkheden betreffende uw receptie / partij.

Vereniging of club

Onze locatie en dienstverlening sluiten naadloos aan op een door vereniging of club georganiseerd uitje. Of wij nu als de startlocatie, de plaspauze, de stempelpost, de lunchstop of de finish worden ingevuld, wij kunnen hierin adviseren en wij kunnen het (meestal) verzorgen en… dat vinden wij leuk!

Let wel: Apart afrekenen bij grote gezelschappen is helaas niet mogelijk!