Bierkaart

test

Wittekerke Wit 5%

Romig, aromatisch, fruitig en troebel zomerbiertje met een zweem van spicy kruiden. De kenners zijn het erover eens; dit smaakt zoals een witbier moet smaken!

test

Wittekerke Rosé 4,3%

Hiermee is het Rosé bier tijdperk begonnen. Pittig van kleur, sensueel van karakter en lekker van smaak. Witbier met toevoeging van vers frambozensap.

test

Vaan I.P.A. 6,6%

India Pale Ale is de hipste en hoppigste bierstijl van dit moment. Dit verrassend zacht bittere, met Amarillo – hop verrijkte bier wordt met grote passie hier in Barendrecht gebrouwen.

test

Petrus Cherry Chocolate 8,5%

De elementen van koffie, chocolade en kersen met een toevoeging van stikstof maken dit zachte, extreem donkere Quadrupel bier tot een ware verrassing op de tong en een uitstekende match met een zoete pannenkoek.

test

Brewmaster’s Wild Funky 5%

De troebele dorstlesser bij uitstek. Witbier op basis van een wilde en dus wispelturige micro flora met frisse citrus smaak en aroma.

test

Boon Kriek 4%

Zoete, rode Kriekenlambiek gerijpt op eikenhouten vaten met een spontane gisting op de fles. Een ware traktatie voor de liefhebber.

test

Rochefort 11,3%

Dit is een zwaargewicht van de Abdij Notre Dame van de St. Remy te Rochefort. Het is een donkerbruin bier met een zoete karamelsmaak. Het bier is van hoge gisting met een nagisting op de fles.

test

Brugse Zot Blond 6%

Huisbrouwerij de Halve Maan is de enige nog actieve brouwerij in het Brugse stadscentrum. Zij brouwen een blond bier met een fruitige smaak die fluweel- zacht en makkelijk doordrink- baar is.

test

Orval 6,2%

Trappistenbier, gebrouwen bij de abdij Notre Dame díOrval in de Belgische provincie Luxemburg. De Cisterciënzersabdij werd in 1132 opgericht, rond 1789 vernield en in 1926 weer opge- bouwd. Het duurde tot 1932 voor het eerste bier gebrouwen werd.

test

Gouden Carolus Classic 7,5%

Dit ‘Keizersbier’ wordt gebrouwen met het zuiverste mout en een fijne samenstelling van geselecteerde hoppen. De smaak is fijn, volmondig, evenwichtig, kruidig, verfrissend en dorstlessend.

test

La Chouffe 8%

Belgisch kabouterbier met een bruisend, fruitig en kruidig karakter.
Let op: alleen voor een grote bierdrinker of om samen te delen.

test

Kasteelbier 11%

Een goudgeel bier van hoge gisting met nagisting op fles. Een mengeling van edele mouten en hoppen, een verfijnd aroma en een bijzonder zachte smaak.

test

De Koninck 5%

Amberkleurig bier met een pittige, herkenbare smaak en een fluweelzacht aroma. De Koninck is een bier van hoge gisting, dat uitsluitend met de beste gerst, de geurigste hop en het helderste water wordt gebrouwen.

test

Warsteiner Premium Pilsener 4.8%

De Koningin onder de bieren, volgens onze oosterburen. Eén ding is zeker; verstand van bier hebben ze daar wel. Vers getapt van het vat.

test

Affligem Blond 6,8%

Ambachtelijk abdijbier met een frisse afdronk. Karakteristieke smaak door een unieke, heerlijke hopsmaak en het gebruik van 100% natuurlijke gist.

test

Affligem Dubbel 6,8%

Tikkeltje zoet, roodbruin abdijbier. Dubbel gebrouwen met donkerbruin mout en de beste, geurige hopsoorten. Affligem Dubbel heeft een milde, licht kruidige smaak, met accenten van gedroogd fruit en chocolade.

test

Corona 4.6%

Fris Mexicaans anti-dorst recept, geserveerd in een longneck bottle met schijfje limoen

test

Affligem Tripel 9,5%

Het paradepaardje van de abdijbieren. Al meerdere malen uitgeroepen tot het beste abdijbier ter wereld! Amberkleurig bier met volle schuimkraag en krachtige smaak waarin accenten van honing en pralines te ontdekken zijn.

test

Paulaner 5,5%

In 1643 begonnen de Pauline monniken met het brouwen van dit heerlijke Duitse Weiß bier. Paulaner heeft een volle, maar verfrissende smaak.