Pannenkoekenbuffet
Deze Buffettafel serveren wij voor minimaal 25 en maximaal 100 personen
In de wintermaanden vanaf 1 oktober t/m maart wordt dit buffet elke zondag als brunch geserveerd tussen 11.00 en 13.30 uur. Reserveren is noodzakelijk.
Op een showtafel worden onderstaande lekkernijen gepresenteerd; Uw gasten kunnen zo veel eten als zij willen.
Groentesoep:
*
Hors d’oeuvres met vis en vlees
Kipragôut
Saté
Mexicaanse bonenschotel
Luxe broodsoorten, boter en kruidenboter
*
Pannenkoekpuntjes:
spek, appel, kaas of naturel
met
mandarijn, ananas, krenten- en rozijnen, gember,
fruitsalade, roomijs, slagroom,
advocaat, stroop, suiker, confiture e.d.
*
Erbij of erna:
Roomijs, slagroom, chocolademousse, vers fruit,
yoghurt, chocoladesaus, aardbeiensaus, advocaat e.d.
*
Buffettafels
Buffettafels worden geserveerd voor minimaal 25 en maximaal 50 personen
Ontbijt Buffet (Uitsluitend tussen 8.30 en 10.30 uur)
jonge- en oude kaas
rosbief, ham, salami
confiturenassortiment
gekookte eieren
wit en bruin brood
beschuit en roggebrood
roomboter,
koffie, thee, melk, jus d’orange
rosbief, ham, salami, Ardennerham
Koffietafel Buffet (vanaf 11.30 uur)
jonge en oude kaas
huzarensalade
kroket
confiture, gekookte eieren
wit, bruin en krentenbrood, beschuit
roggebrood en stokbrood
koffie, thee, melk, jus d’orange
Salade Buffet (vanaf 11.30 uur)
roomboter
vleessalade
vissalade
kipsalade
zalmsalade
pastasalade
breekbrood, sauzen en roomboter
Party Buffet (vanaf 11.30 uur)
chicken wings
spare ribs
saté
hamburgers
kibbeling
aardappelsalade
frites, sla, rauwkost, sauzen
Pannenkoek “opschep buffet” (vanaf 11.30 uur)
Oud-Hollandsche lekkernijen zomaar voor het opscheppen.
puntjes pannenkoek
spek, appel, kaas en naturel
(eet zoveel als u wilt)
met mandarijn, ananas, krenten- en rozijnenmix, gember, fruitsalade,
slagroom, stroop, suiker, confiture e.d.
Pizza-Pannenkoek “opschep buffet” (vanaf 11.30 uur)
Hollandse specialiteiten met een Mediterraan tintje
pizza-pannenkoekpuntjes
margaritha, tonno, calabrese, boromea,
fungi en napolitana
met een garnituur van:
sla, rauwkost, olijven, tapenade, brood en (kruiden)boter
€uropees Winter Buffet (vanaf 11.30 uur)
Hollandse erwtensoep “garni”
Duitse jachtschotel
Belgisch stoofvlees
Hongaarse goulash
Spaanse bonenschotel
breekbrood, rijst, frites, puree
doperwten, preisselbeeren
mosterd, mayonaise etc.
Hollands “kouwe poten” Buffet (vanaf 11.30 uur)
Bruine bonen/Cappucijnersschotel
speklappen, rookworst, stoofvlees, uitgebakken spekkies
Zuurkool stamppot
Hutspot
Rode kool
Stoofpeertjes
puree, rijst, appelmoes
ui, augurk, zilveruitjes enz.
warm appelgebak met vanillesaus
Dessert Buffet (vanaf 11.30 uur)
vanille roomijs
verse fruitsalade
yoghurt
karamel- en witte chocolademousse
warme kersen, gember, diverse sauzen, dessertgarnituur