Pannenkoekenbuffet

Deze Buffettafel serveren wij voor minimaal 25 en maximaal 100 personen

In de wintermaanden vanaf 1 oktober t/m maart wordt dit buffet elke zondag als brunch geserveerd tussen 11.00 en 13.30 uur. Reserveren is noodzakelijk.

Op een showtafel worden onderstaande lekkernijen gepresenteerd; Uw gasten kunnen zo veel eten als zij willen.

 

Groentesoep:

*

Hors d’oeuvres met vis en vlees

Kipragôut

Saté

Mexicaanse bonenschotel

Luxe broodsoorten, boter en kruidenboter

*

Pannenkoekpuntjes:

spek, appel, kaas of naturel

met

mandarijn, ananas, krenten- en rozijnen, gember,

fruitsalade, roomijs, slagroom,

advocaat, stroop, suiker, confiture e.d.

*

Erbij of erna:

Roomijs, slagroom, chocolademousse, vers fruit,

yoghurt, chocoladesaus, aardbeiensaus, advocaat e.d.

*

 

Buffettafels

Buffettafels worden geserveerd voor minimaal 25 en maximaal 50 personen

 

Ontbijt Buffet (Uitsluitend tussen 8.30 en 10.30 uur)

jonge- en oude kaas

rosbief, ham, salami

confiturenassortiment

gekookte eieren

wit en bruin brood

beschuit en roggebrood

roomboter,

koffie, thee, melk, jus d’orange

rosbief, ham, salami, Ardennerham

 

Koffietafel Buffet (vanaf 11.30 uur)

jonge en oude kaas

huzarensalade

kroket

confiture, gekookte eieren

wit, bruin en krentenbrood, beschuit

roggebrood en stokbrood

koffie, thee, melk, jus d’orange

 

Salade Buffet (vanaf 11.30 uur)

roomboter

vleessalade

vissalade

kipsalade

zalmsalade

pastasalade

breekbrood, sauzen en roomboter

 

Party Buffet (vanaf 11.30 uur)

chicken wings

spare ribs

saté

hamburgers

kibbeling

aardappelsalade

frites, sla, rauwkost, sauzen

 

Pannenkoek “opschep buffet” (vanaf 11.30 uur)

Oud-Hollandsche lekkernijen zomaar voor het opscheppen.

puntjes pannenkoek

spek, appel, kaas en naturel

(eet zoveel als u wilt)

met mandarijn, ananas, krenten- en rozijnenmix, gember, fruitsalade,

slagroom, stroop, suiker, confiture e.d.

 

Pizza-Pannenkoek “opschep buffet” (vanaf 11.30 uur)

Hollandse specialiteiten met een Mediterraan tintje

pizza-pannenkoekpuntjes

margaritha, tonno, calabrese, boromea,

fungi en napolitana

met een garnituur van:

sla, rauwkost, olijven, tapenade, brood en (kruiden)boter

 

€uropees Winter Buffet (vanaf 11.30 uur)

Hollandse erwtensoep “garni”

Duitse jachtschotel

Belgisch stoofvlees

Hongaarse goulash

Spaanse bonenschotel

breekbrood, rijst, frites, puree

doperwten, preisselbeeren

mosterd, mayonaise etc.

 

Hollands “kouwe poten” Buffet (vanaf 11.30 uur)

Bruine bonen/Cappucijnersschotel

speklappen, rookworst, stoofvlees, uitgebakken spekkies

Zuurkool stamppot

Hutspot

Rode kool

Stoofpeertjes

puree, rijst, appelmoes

ui, augurk, zilveruitjes enz.

warm appelgebak met vanillesaus

 

 

Dessert Buffet (vanaf 11.30 uur)

vanille roomijs

verse fruitsalade

yoghurt

karamel- en witte chocolademousse

warme kersen, gember, diverse sauzen, dessertgarnituur